Deniz bank tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında başvuru yapan 18 yaş üzerinde olan her bireysel müşterinin kredi puanı 1.400 ve üzerinde olması halinde 39.000 tl kredi alabileceği bir kampanya başladı. Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu duyurular ile birlikte özellikle gelir belgesiz kredi kullanacak olan tüm bireysel müşterilere 39.000 tl krediyi 36 ay vadeli olarak ödemektedir.

Acil ihtiyacınızın olması durumunda sizler de başvurunuzu hızlı bir şekilde bu banka üzerinden yapabilirsiniz. Deniz bank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireysel müşteriler cep telefonları üzerinden mesaj atarak da kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Konya'da Kritik Uyarı: “Sağlığımızı Tehdit Eden Üç Büyük Risk!” Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Konya'da Kritik Uyarı: “Sağlığımızı Tehdit Eden Üç Büyük Risk!”

Denizbank cebimde kredi kampanyası ile birlikte kredim yazın boşluk, bırakın kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 32 80 numarasına göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Aynı zamanda banka şubeleri üzerinden ve bankanın mobil uygulamaları üzerinden de 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak kredi işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Editör: Vural Pars