Acil para isteyenlere Garanti BBVA bankası tarafından destek verilecek! 100.000 TL anında hesaplarda Acil para isteyenlere Garanti BBVA bankası tarafından destek verilecek! 100.000 TL anında hesaplarda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına önemli cevaplar verdi. İkinci parti koronavirüs aşılarının geliş zamanlarıyla ilgili açıklama yapan Erdoğan, aşıların onaylandığını ve önümüzdeki hafta sonuna kadar ülkeye gelebileceğini belirtti. İkinci doz aşıların 10 milyon doz olacağına dair beklentilerinin olduğunun altını çizen Erdoğan, aşılanma takvimine uyularak sürecin devam edeceğini vurguladı.

Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?

Kafe ve restoranların açılacağı tarihe ilişkin de yorumda bulunan Erdoğan, yapacakları toplantıyla bu konuyu etraflıca görüşeceklerini bildirdi. Erdoğan, kafe ve restoran işletmecilerinin açılma isteklerine rağmen bu işletmelerin açıldıktan sonra tedbirleri sıkı olarak uygulayamadıklarının altını çizdi. Alınan tedbirlerle oldukça etkili şekilde işleyen süreci tersine çevirme istemediklerini kaydeden Erdoğan, eldeki verilere bakılarak bu konuda yeni kararlar alabileceklerini dile getirdi.

Sincar operasyonu ne zaman?

Erken seçimle ilgili gelen soru üzerine böyle bir şeyin söz konusu olmadığını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda muhalefet partileri gibi aceleci davranamayacaklarının altını çizdi. Sincar'a yapılacağı söylenen operasyonla ilgili bir tarih veremeyeceğini belirten Erdoğan, operasyonun her an gerçekleşebileceğini söyledi. Erdoğan, ilerleyen haftalarda ekonomik reform paketiyle ilgili açıklama yapacaklarını kaydetti.

Editör: İlan35