Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! 10.000 TL ödeme Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! 10.000 TL ödeme

Babalar Günü kutlamaları başladı. Birçok kişi ise arama motorunda babasına olan hislerini özel söz ve şiirlerle gönderebilmek adına Babalar Günü mesajları araştırması yapmaya başladı. 2021 Babalar Günü sözleri, şiirleri, mesajları aramaları yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. İşte 2021 En güzel Babalar Günü mesajları...

2021 EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Güven duymayı, Pes etmemeyi, Sabretmeyi ve Yaşamayı Bize öğreten babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

Onlar her zaman kucaklarını sevgiyle, kapılarının koşulsuzca, yollarımızı tecrübeleriyle açtılar. Tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, vanhavadis.com gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

2021-babalar-gunu-mesajlari-sozleri-siirleri-babaya-en-guzel-babalar-gunu-mesajlari-3

BABAYA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI YAZILI UZUN KISA

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

*Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günün kutlu olsun.

Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun…

2021-babalar-gunu-mesajlari-sozleri-siirleri-babaya-en-guzel-babalar-gunu-mesajlari-2

2021 RESİMLİ WHATSAPP BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun.

Her zaman yanımda oldun. Dünyayı benim için daha iyi bir yer yaptığın için sana minnettarım! Babalar Günün kutlu olsun!

Elimizden tutup bize dünyayı gösteren babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

Koruyan, kollayan, her zaman kahramanımız olan babalarımızın #BabalarGünü’nü kutlarız.

Hayatımızın her alanında varlığını hissettiren babalarımızın babalar günü kutlu olsun

2021-babalar-gunu-mesajlari-sozleri-siirleri-babaya-en-guzel-babalar-gunu-mesajlari-1

DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2021

Bize tüm bildiklerini öğreten, hayata adım atarken elimizden tutam babamız… Yaşam veren ve de güneş ışığı gibi içimizi ısıtan vanhavadis.com sensin. Büyürken anladım ki hakkın ödenmez. Babalar günün kutlu olsun.

Yılın en özel günü Babalar Günü. Seni özleyerek geçirdiğim, giderek kıymetini daha iyi anladığım bu zamanlarda en içten dileklerimle gününü kutlarım. İyi ki varsın, iyi ki babamsın.

Büyürken seni daha iyi anladım. Her yaptığın için teşekkürler. Kucak dolusu sevgiler, babalar günün kutlu olsun.

Oğlun olmaktan gurur duyuyorum. İyi ki benim babamsın.

Editör: Volkan Arık