Cebinde Ziraat Bankası kartı olanlara yeni açıklama! Hafta için bankadan 10.000 TL ödenecek Cebinde Ziraat Bankası kartı olanlara yeni açıklama! Hafta için bankadan 10.000 TL ödenecek
Vatani görevini tamamlamak adına 2020 senesinde askeri görevini yapacak olan vatandaş kasım ayı celp, Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak sorusunun cevabını araştırma yapmakta .  Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2020 araması asker adayı tarafından araştırılıyor. 2000/4 askerlik yerleri açıklandı.  23 Ekim Cuma günü duyurulacak olan Kasım celbi seçim ve sınıflandırma sonuçları sayfasına sizler için Araştırdık. Vatani görevini tamamlamak ve hayatına devam etmek isteyen asker adaylarını n gözü kulağa askerlik yerleri açıklandı mı sorusunun cevabına çevrilmiş iken Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2020 sorusunun cevabı içinde gözler Milli Savunma Bakanlığı'na çevreli bekliyordu.

2000/4 askerlik yerleri sorgula


 

Milli Savunma Bakanlığı son dakika olarak yaptığı açıklama ile askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihin 23 Ekim olacağı söylenirken 2000/4 askerlik yerleri 23 Ekim 2020 tarihinde e-devlet üzerinden askere gitmekle yükümlü bireylere duyurulacak. Kasım ayında askere gidecek olan vatandaş asker adayları askerlik yerlerinin açıklanmasını merakla istiyor. Ilk olarak koronavirüsü testinin yapılacağı başvurular arasından Kasım celbi askerlik yerleri açıklaması yapıldı askerlik yerleri sorgulama ekranı şu sıralar aktif edildi. Gerek bedelli askerlik gerekse de uzun dönem askerlik için bu sene 2000 yılı doğumlular görevini tamamlamak için gün sayıyor. 2000/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı ise Kasım celbi seçildikten sınıflandırma sonuçlarının bu gece itibariyle açıklanacağı da belirtiliyor.

Askere gidecek olan vatandaşlar askerlik yerleri belli oldu mu araştırmalarının henüz ilk saatlerden itibaren yapıyor. E-devlet üzerinden 23 Ekim 2020 Yani bugün itibariyle 2000/4 askerlik yerleri açıklandı.  Kaım Ayında askere gidecek olan askerler ve bedelli askerler askere gidecek yeri olan şehri ve yeri e-devlet üzerinden öğrenebilecekler

ASKERLİK SEVK TARİHLERİ NE ZAMAN?


Yedek subay/astsubay adayları ile erbaş/erlerin sevk tarihleri şu şekilde;

Yedek Subay/Astsubay Adayları, Erbaş/Er (1nci Grup): 30 Ekim 2020

Bedelli Er (Kasım Celp ve Sevk Dönemi): 21 Kasım 2020

Erbaş/Er (2nci Grup): 25 Kasım 2020

Erbaş/Er (3ncü Grup): 24 Aralık 2020

Askerlik yerleri nasıl öğrenilecek?

Askerlik ve bedelli askerlik için bu sene 2000 yılı doğumlular askere gidecek iken askerlik yerleri Araştırması için Erler e-devlet şifreleri ile birlikte Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan ulaşabilecek . Askerlik yeri sorgulama işlemi için edevlet üzerinden kolaylıkla olacak şekilde tamamlandı.

https://www.turkiye.gov.tr/mill-savunma-bakanligi

Editör: İlan35